Laster Arrangementer

Dette er et kurs for alle som ønsker å fordype seg i sang, improvisasjon og stemmearbeide. Temaet for kurset er «den levende stemmen». I en hel uke jobber vi med stemmen som et kreativt verktøy. Vi tar plass, gir plass og lytter til hverandre.

Man kan bruke denne workshopen som en indre reise der kreativitet og uttrykk står i fokus. Det vil bli lag stor vekt på sammenhengen mellom kropp, stemme og følelser. Vi jobber sammen med bevegelse, improvisasjon, stemmefrigjøring, vokalteknikk, pust og sang.

Det vil bli satt av tid til individuelt arbeide der kursdeltagerne jobber med tekster og sanger. Kurset henvender seg både til dem som ønsker å arbeide med stemmen som terapeutisk verktøy og de som ønsker en mer kunstnerisk tilnærming.

Jønnhalt Gjesteseter ligger i idylliske omgivelser 845 meter over havet. Dette er et sted med historie, en gammel seter, gjort i stand for kursvirksomhet, med alle moderne fasiliteter. Jønnhalt ligger i et utmerket turterreng og det tar kort tid å komme seg opp på snaufjellet: Les mer på: www.jonnhalt.no

BEATE MYRVOLD har jobbet med stemme og sangundervisning i over 20 år. Kurset hennes «stemmen bak stemmen» er en introduksjon til kreativitet, sang og stemmearbeide. Beate har over 25 års erfaring med Roy Hart teateret og flere internasjonalt anerkjente stemmelærere.

Hun har i tillegg tatt Cathrine Sadolins 1. årige sangerutdannelse, og den 3. årige sanger/pedagogutdannelsen ved Complete Vocal Institute i København. Hun er sanger i forskjellige sceneprosjekter, og ga ut plate med eget materiale høsten 2011.

MARIUS HOLTH har bakgrunn fra Roy-Hart-teateret og kurset ”stemmen bak stemmen”. Har undervist i stemme/sang i workshops og faste stemmegrupper siden 2000. Jobber med stemme og sang i forskjellige sceneprosjekter. Han er nå også diplomert lærer fra CVI i Danmark i Komplett sangteknikk.

PRIS/PÅMELDING: Kurset koster kr. 11.200.- opphold/mat og undervisning inkludert. Early bird til 1. Februar kr 9.900. Reise må den enkelte ordne selv.
Påmelding er løpende, men senest 25. mai. Det er kun 15 plasser på kurset.

Påmeldingsavgift kr. 1.500.- betales for å bekrefte påmeldingen på  deltaker.no.

Ved avmelding etter 15. juni, refunderes ikke påmeldingsavgiften.

KONTAKT: Beate: myrvoldbeate@gmail.com
Telefon: 91 14 30 56

Veibeskrivelse til Jønnhalt http://www.jonnhalt.no/bilder/vegkart.jpg

Gå til toppen